torsdag 7 augusti 2008

Oväntat besök.....

Telefonen ringer och jag svarar. Det är syrran som ringer. Min bror Kenneth och hans tjej Linda är i Pite och undrar om vi vill ha besök.....dah.....Naturligtvis vill vi de. Är ju inte så ofta han är i Pite. Klockan är väl strax före åtta när dom kommer......hela klanen hi hi. Mamma, pappa, syrran, Kenneth och Linda.
Vi kokar kaffe och mamma har tagit med en kaka som hon har bakat. Kenneth och Linda har inte varit hos oss förut så det är kul att visa dom vårt hus. Det känns skönt att kunna prata med dom och att allt känns så bra. Har inte haft någon kontakt med Kenneth förän vi träffades för några månader sedan. Vi har alltid vetat att han har funnits och försökt få kontakt med honom, och nu när de är verkligthet så känns det som om han alltit varit med oss.

Det är kul att ha fått en till bror, och det är roligt att lära känna han och Linda hi hi. Det är bara tråkigt att dom bor så långt borta så att vi inte kan ses så ofta som man vill.

Tack för besöket och fikat!!!

PDOL Lördagen...Roligaste Pdol någonsin!!!

Får ju inte glömma att skriva om den roligaste pdol som jag någonsin haft. Det började med att vi for till stan för Roger skulle bungyjumpa. Men dom hade inte öppnat så vi tog oss nått att äta. Det blev älg sovast. Den var god men de var alldeles för mycket salladsblad, för min smak hi hi.

Efter vi hade ätit så gick vi till baka till bungyjumpet. Roger gjorde sig klar för att hoppa och mitt hjärta började slå som attan. Killen som följde han upp sa att han skulle skrika högt, vilket Roger gjorde haha. Sedan fick han höra att han lät skrek som i en tysk porrfilm hi hi. Mitt hjärta slog så hårt så att Åsa började skratta åt mig. Vet inte varför jag var så nervös, men sedan beslöt Christer sig för att hoppa han med, men då kunde jag inte ens titta hi hi.

Vi for hem och hämta de våra kläder och alkohol och for sedan till Åsa och Roger, där skulle vi bada, dricka och grilla. En liten förfest innan vi gick in hi hi. Buz blev gode full hi hi och dränkte en groggi poolen haha. Då bestämde jag mig för att ta de lite lugnt och ta en öl istället. Vi badade och solade och drack, vi hade så jädra kul att vi hann knappt med att bleka mitt hår. Men vi hann hi hi. Som tur var.

Efter vi hade blekt håret så skyndade vi oss till området, för vi skulle se euskefurat. Men vi hann bara med sista låtarna. Dom är så jädra bra hi hi. Sedan bar de av till Kärlekslandet där jag blev bjuden på en cider av min Älskling. Den halkade ned ganska snabbt. Men kom ihåg att jag nu redan hade druckit en sjua och tre öl. Plus den cider som Älsklingen bjöd på. Den halkade ned snappt. Efter alla druckit klart så bar det i väg att se Uggla. Eftersom jag inte är så intresserad så tog jag mig en sväng på området medan de andra lyssnade och skrek med ;)

Efter uggla så hamnade vi i Kärlekslandet igen och det var då det seriösa drickandet började hi hi. Jag och Älsklingen hade tagit en tur för att äta nått innan de. Vi dansade, drack, skrek och hade kul. Vid detta laget hade jag konsumerat ännu mera av öl och cider, jag blev bjuden hela tiden. Vilket jag inte klagar på hi hi. Var jag än tittade så fick jag en öl eller cider hi hi. Tack alla som bjöd!!!

Jag träffade många vänner på pdol, vilket var kul. Var en brud som tafsade på MIN man!!!!! Detta är ej tillåtet för någon annan än mig!! Så jag visade hon att hon inte fick röra min man. Hon försökte lite till sedan försvann hon, såg henne senare på kvällen då var hon och tafsade på olika brudar hi hi. Så länge hon inte rör mina saker är jag nöjd hi hi

Kvällen var bara bäst!!! Jag kommer sent att glömma den kvällen och tackar alla som var me som gjorde den kvällen så jädra kul. Ni vet vilka ni är. Love Peace and Party!!!!!!!!!

Gästrummet.....


Har äntligen efter en del shoppande hi hi, helt klar med gästrummet. Tapetserat, lagt nytt golv, målat alla lister och även dörren. Satt upp hyllor på väggen och tavlor, även hängt upp gardiner. Sedan har jag köpt lite ljus och lyktor för att mysa till rummet, och äntligen är allt klart.

Känner mig hel nöjd med resultatet hi hi.

På stan me Åsa......

Åsa kom tidigt till mig, efter att hon lämnat sin lille på dagis. Vi surrade ett tag och sedan så bar de iväg till stan. För mundo shopping. Naturligtvis så hittade jag inget, jag som skulle ha nått. Åsa hittade massor så hennes kort gick varmt ;)
Vi åt på subland och de var gott. Fortsatte och handla men hittade inget gjorde jag. Åsa hon hittade mer. Attans så de kan gå ibland när man ska shoppa hi hi

Men kul hade vi.