lördag 13 juni 2009

Tjat, tjat och tjat

Oki, alla har varit på mig om att jag inte uppdaterar min blogg. Så nu skriver jag lite tänkte jag. Det har inte hänt så mycket, är därför jag inte har skrivit. Har jobbat ganska mycket och jag har varit trött, har somnat på soffan dom senaste tre veckorna och där har jag sovit hela natten. Min Älskling började undra om jag inte ville sova med honom. Jag kunde inte låta bli att skratta. Okej, han snarkar mycket, men den enda orsaken var/är att jag är bara så trött att jag somnar där. Det ligger inte anledning bakom de.

Jo, vissa saker har hänt, jag får prata nu och jag har kollat mina stämband, eller läkaren gjorde de. De har inte tagit någon skada av min "lilla" karaoke olycka. Har sjungt lite karaoke och instett att jag måste öva lite för att få tillbaka min sångröst. Men tro inte att det var min sista olycka, nää för de är ju inte mig. Haha. Nä på valborgs så var vi hos Älsklingens kusin, naturligtvis var jag tvungen att boxas på hans kusinbarns boxningssäck, japp du gissade rätt. Jag stukade handen och tummen, men eftersom jag är den jag är så kunde jag ju inte låta de vara en enkel stukning. NÄä, jag ska alltid vara värst. Har fortfarande problem med handleden, så fort jag försöker använda den så håller jag på att dö av smärta. For till läkaren och han trodde jag hade en spricka så dom rönkade och hittade inget. De var tur, varför jag har så ont är för att jag slagit ihop benen i handen och handleden. Men jag överlever som alltid. :)

Längtar till midsommar då min kusse kommer, ska bli kul att träffa honom igen. Är däremot rädd att de kommer att bli en väldigt blöt helg. Men vad gör man inte för sina nära och kära.

Love, peace and OOWWW