måndag 19 januari 2009

Förkyld, febrig och allmänt gnällig...

Idag var första dagen som jag tog mig till jobbet på en vecka, suck. Har en hemsk influensa, kan inte andas genom näsan och när jag väl kan de så rinner den bara. Har slem i halsen som jag inte fattar var den kommer ifrån eller hur allt slem rymms i halsen. Var kommer allt ifrån???

Har legat hemma inte orkat ta mig upp ur sängen, men idag så orkade jag...Vilket jag ångrade när jag kom på jobbet...de ringde nästan inget och de är inte bra för mig, blir så rastlös då. Men något roligt hände på jobbet, något som jag inte kan eller vill prata om än. Något som jag aldrig trodde att jag skulle tacka ja till, ett jätte fint erbjudande för mig iallafall. Hoppas bara att jag klarar av de, men de känns totalt rätt för mig.

Efter jobbet så for vi hem och fick ett samtal av syrran, tydligen så har min bror K, träffat en tjej. hi hi. Som han skulle träffa ikväll och han ville vara hos oss ett tag innan han for till henne, snacka om att han var nervös. ha ha..

Älsklingen började "leka" med sin GPS, men visste inte riktigt hur den fungerade, så då ringde jag H och frågade om hennes karl M kunde ringa Älsklingen och hjälpa honom, han gjorde nått ännu bättre han kom förbi hi hi. Tog med Älsklingen lek kompis I-M, hon bara älskar min gubbe hi hi.

Jag är ju inte så intresserad så jag satt vid fläckten, rökte och pratade i mobilen med mina vänner... Shit vad social jag har varit idag??? FN vad förvånad jag blir

Love, peace and progress...

Älsklingen 40 år...

Min Älskling har gått och blivit gammal.. hi hi...
Vi firade med familjen den 6 januari, då kom mamma på att jag behöver nya skor, tydligen så har jag inga fina "tjej" skor. Så fredagen den veckan for jag och mamma på stan och hon köpte två par "tjej" skor, när vi gick ut ur skoaffären så såg hon ett par kängor.
"Dom kostar bara 99 kr, här har du ett par prova dom!! Kan du ha dom så får du dom med."
Jaa, så de var ju bara att prova dom åxå då. Dom var skit snygga och var så jag skor. Då blev det att köpa dom med... hi hi... Vi hade jätte kul, mamma och jag.

Den 10:de firade vi med våra vänner, vi gick ut och åt och sedan for vi hem till oss och festade, vissa mer än andra ha ha. De blev mycket prat och massor av karaoke, vi hade jätte kul, men när jag och mina tjej kompisar sjöng "våra" låtar så kände jag hur något i halsen brast. Trodde att mina stämband gick sönder och med tanke på hur min röst lät så blev de konstaterat. Jag skulle vara tyst resten av kvällen och inte sjunga, men gjorde jag de. NOOOOO!! Jag tänkte att mera sprit skulle hjälpa och visst gjorde de de... Klockan 03:00 så sjöng jag, Älsklingen och min kusin C fortfarande, och fullare och fullare blev vi hi hi. Har inte haft så kul på länge. De roligaste var att Älsklingen sjöng med mig, det gör han aldrig.

Det slutade med att jag slocknade någon gång mellan halv fyra eller fyra. Konstigt nog så mådde jag inte alls så dåligt dagen efter, vilket syrran tyckte var trist eftersom hon inte fick reta mig.

Tack alla som partade med oss...

PS. Älsklingen fick sin GPS, han blev jätte glad.
Love, peace and old age...

FÖRLÅT ALLA

Det var länge sedan jag bloggade, har inte mått så bra. Med allt som har pågått i min hjärna så är de nog inte så konstigt. Jag har problem med att sova, vilket har gjort mig väldigt trött och nere. Men jag mår bättre nu och jag ska bli bättre på att blogga.

Hoppas ni alla kan förlåta mig

Love, peace and forgiving...