lördag 24 januari 2009

Pasha eller Pascha???

Har en kompis som heter Pasha, han äger restaurangen i öjebyn som heter Pitstopp, när denna kille kom in i Mickes butik, så var jag bara tvungen att ta en bild hi hi.

Lite bilder av det jag handlat hos Micke


En jätte snygg munkjacka.


Tre halsdukar i olika färger.

Lördag Nyköping...

Klockan ringde 08:00, tro de eller ej, men jag var fortfarande trött. Vi gjorde oss i ordning och for till Donken och käkade frukost, mums värre. :) Jag åt toast, sausage and egg och en bagle, men jag orkade inte hela den. Drack en colalight till. Sedan for vi till onoff och köpte en väska till Älsklingens GPS.

Vi for hem till kussen och duschade och fixade till oss, efter de for vi till min andra kusse Micke och kolla i hans butik www.silverbullet.se och fick jätte go italiensk chocklad dryck från hans café. www.rockcafe.com.

Naturligtvis så handlade jag där också. Det är omöjligt för mig att gå in där och inte handla haha, fråga vem som helst. Bilder kommer haha.

Nu väntar vi på min tredje kusin Helena, för vi ska fara och äta middag... Mums i magen.

Love, peace och shopping...

Resean till Nyköping....

Jaa vad kan jag skriva om resan till nyköping, kommer inte ihåg så mycket alls...
Kan ju bero på att jag sov hela vägen, hi hi. Hur jag än försökte så kunde jag inte hålla mig vaken, men jag klagar inte, eftersom en resa på 12 timmar kändes som 1 timme. Ha ha...

Kusinen var vaken när vi kom fram, och tro de eller ej men en halvtimme senare låg jag i en säng och snarkade gott hi hi

Love, peace and sleep...