onsdag 28 januari 2009

Mat, mat och mera mat...

Om jag inte har gått upp 10 kilo på denna resa, då är de nått fel... Jag tycker att vi gör inget annat än att äta. Idag har jag ätit på donken, frukost sedan for vi hem. For ut och åt på pelles mackbar, for till micke och betalade det jag handlat, sen sålde jag saaben till honom.

Japp då var det dags för fika....vet inte hur jag ska överleva detta hi hi...

Love, peace och kaka på kaka....

Trött...

Vaknade tidigt av att jag hade en känning. (Väldigt lågt blodsocker). Låg på 2,3, så jag fick stiga upp och äta lite dextrosol, för att få upp sockret, sedan duschade jag och gick och la mig igen, eftersom vi skulle till donken och äta frukost. Efter en god frukost så tänkte vi svänga för bi min kusing micke, men han hade inte öppnat, och hade Älsklingen lyssnat på mig så hade vi inte farit dit en timme förtidigt. Ja, då var de bara att fara tillbaka till lägenheten och softa tills han öppnar då.

Så nu ligger jag här i soffan och försöker hålla ögonen öppna medan jag bloggar, kan säga att dom går i kors just nu.

Love, peace and sova...

GEKÅS

Naturligtvis somnade jag i bilden på väg till gekås, har ju sovit helvägen till gbg så. Blev inte handla så mycket där, bara de nödvändiga, plus någon present. Vi åt på BK, vilket var jättegott, sedan for vi tillbaka till Nyköping, och jag sov hela vägen dit. Nicke väckte mig för att vi skulle äta sedan somnade jag igen, vaknade när vi var utanför Christers lgh.

Vi softade lite innan vi for och handlade, sen for vi till Micke och surrade lite, fast om man känner min kusing Micke, så vet man att han surrar för kung och fosterland. Det finns ingen hejd, han är speciell, men min kusin.

Sen for vi hem och såg film, vi såg Taken och The Guru. Båda var jättebra, men the guru, shit vad jag skrattade. Den filmen måste ni bara se...

Love, peace and film...