måndag 26 januari 2009

Ingen Linda, men många Linda affärer....

Nästan varje affär jag går förbi så tänker jag, här skulle Linda lätt kunna spendera några tusen om inte mer, hon brukar nästan jämt följa när vi far så här och shoppar. Inte denna gången, är nog lika bra de. De räcker ju om en familj blir bankrutt åt gången.

Men hon hade haft gode kul, med alla reor och alla kläder, skor och smycken.

Ja ja, får bli nästa gång.

Love, peace och Linda...

Ingen Lordi

Fick ett samtal från Älsklingen, Lordi var inställt... Snacka om att jag blir irri, han har längtat så mycket och jag med. Det blir i mars istället, så nu måste vi spara pengar till de igen. Men då får han åka själv, vi har inte råd med att jag åker då igen. hi hi.

Tror att han blev lite besviken, men han säger inte så mycket. Snart ska vi gå ned och äta av buffén, tacos buffé mums.

Love, peace och tacos

Bränna pengar igen...

Efter att ha softat ett tag på hotellet så bar de av till Femman huset igen Älsklingen skulle träffa sin kompis för att fara och se Lordi, men innan de så naturligtvis så han jag med lite mer shopping.

Jag bara älskar Gina, finns ingen bättre affär, joo kanske Cubus, eller dom hamnar nog på samma plats. Det blev gode dyrt, men de blir det alltid när Älsklingen är med. Han bara lastar på saker som jag ser och vill ha. Men man ska inte klaga, de finns ingen karl som min haha... Han är bara bäst!!!

Vi gick till Murveln och tog en kall cider och väntade på att Älsklingens kompis skulle komma, sedan gick jag till hotellet och provade alla mina kläder och packade ihop allt. Min resväska rymmer mer än de man tror, men jag la en massa kläder i Älsklingens västa med. HI HI tur att killar inte packar lika mycket som oss tjejer.

Love, peace and snälla män...

Medusa...



Jaha, då var de gjort då! Vi gick åt fel håll men till slut så hittade vi Barbella. Jag var nervös, när vi kom dit, men inte när jag väl låg där för att få en nål genom läppen. De gjorde inte alls så ont som jag trodde att de skulle göra. När jag gjorde läppen sist så kändes det som om någon skar mig i läppen. Det kändes knappt, vilket var skönt och inte har jag svällt upp särskilt mycket.




Så här ser de ut och jag är jätte nöjd...




Love, peace och medusa...




Sopping igen...

Efter en helt underbar hotellfrukost, så beger vi oss till Femman huset igen. För mera shopping, köpte några tröjor bara. Vi åt lunch på murveln, oxfile, strips och bea sås. Helt underbart...

Nu ska jag snart gå och göra min medusa, snacka om att jag är nervös, men men de går säkert bra. Barbella är ca 5 min här ifrån så jag har tur att de är nära.

Är på hotellet och softa nu, kan behövas innan jag ska göra medusan.

Love, peace och medusa...