fredag 8 augusti 2008

En rolig dag.

Idag vaknade jag av att min Älskling kom hem. Klockan var strax före elva, jag tog min morgon rök och sedan så var de bara att ta sig i kragen och klippa gräsmattan. Suck.... Inte de roligaste jag har gjort i mitt liv, en fuktig gräsmatta och Älsklingen hade ställt ned den så lågt att jag knappt orkade skjuta den framför mig, men jag kämpade på. Tillslut dog gräsklipparen och jag gick in och min Älskling ställde upp den, sedan gick de snabbt att klippa klart.

Medan jag höll på att klippa så smsade Kenneth (min bror) mig, och sa att dom skulle titta förbi en snabbis innan dom skulle köra hem till Lannavaara. Jag blev så glad, det är så kul att äntligen ha fått kontakt med Kenneth och Linda. Syrran fick tag på honom för några månader sedan, vi har letat honom sedan jag var liten. Nu äntligen har vi fått kontakt och kommer jätte bra överens. Vi satt och pratade länge ute på altanen innan Linda frågade om vi kunde fara förbi Partilagret. Jag tog en snabb dusch eftersom jag var svettig från klippandet och sedan for vi dit.

Nicke handlade en massa tröjor och ett par byxor, medan jag bara hanlade en munkjacka,en topp och ett par byxor. Kenneth köpte ett par brallor och sedan for vi in till stan på JC, för Kenneth behövde ett par jeans. Då tyckte nicke att jag skulle prova jeans jag med, det blev dyrt kan man lung säga, hi hi. Jag hittade 3 par jeans, vilket i slut ändan blev mer än 3000 kr, men de tyckte Älsklingen att jag var värd. hi hi. Han betalade min Älskling är bara bäst hi hi.

Efter shoppingen for vi och åt på PitStopp, den bästa pitzzerian i stan, eller världen hi hi. Är liiite partisk efter som jag känner dom, men den är bäst! Sen for Kenneth och Linda hem. Jag och min Älskling for med en tidning till hans föräldrar och jag hjälpte dom med sina mobiler.

Nu sitter jag här och försöker komma på varför bilden bara fryser på tvn. Är nått med signalen från parabolen, visade sig att om jag kopplar bort dvd spelaren så blir de mindre frysningar, men inte helt. Boxen i sovrummet säger Älsklingen att den inte fryser alls, så det borde ju inte vara nått med parabolen. Men jag tror att den behöver justeras lite iallafall. Vi får se..... ids inte just nu iallafall.

Love peace and family ;)