söndag 17 augusti 2008

Lek med kameran....




Blond och karaokee....

Japp då har man blekt utväxten igen då hi hi.....Har haft jätte kul med syrran, vi har blekt håret och sjungt karaokee, har alltid roligt med syster när vi sjunger och bleker håret.

Pratade även om resan vi ska göra med finlandsbåten, shit vad jag längtar........ men de är ju inte sååå länge kvar. Vi far på torsdag Wohoooooo...

Dezzan tittade förbi med sin lille sötnos, vilken rackar unge han är hi hi, men ack så älskvärd hi hi.

Peace, love and fun...

Tjejfest......

Middagen var god och sällskapet med, mamma, pappa och samme kom och så var ju S och H här åxå. Älsklingen naturligtvis var här. Vi åt och surrade länge innan föräldrarna och Samme for. Sedan satte vi oss i soffan och surrade och drack. Vi hade jätte kul. Siv for efter någon timme för hon skulle inte med ut hon.

Jag och H pratade lite till innan vi började sjunka karaokee, shit vad kul vi hade. Fulla blev vi åxå. Vi for till sjöbodan där Älsklingen släppte av oss, men det var bara panshisar där så vi fick åka taxi gratis till statt. Där vi inte behövde betala in oss hi hi. Vi hade hämtat en kompis till H som följde med oss, hon och jag klickade och hade skit kul tillsammans. Vi satt i en soffa ute på terassen och surrade hela kvällen alla tre. Träffade även några "kändisar" hi hi.

Är inte lika tärd som igår, vilket känns skönt. Nu väntar jag bara på att syrran ska komma så ska vi bleka håret, så det är klart till vi far till sthlm.

Peace, love and new friends.....