torsdag 28 augusti 2008

Hur vet man att man hittat rätt???

Hur vet man att man är kär? Hur vet man att den man är med, är den som man ska vara med resten av livet? Hur vet man att den man tror man älskar, älskar en själv?

Dessa är frågor vi ofta ställer oss själva, men vad är svaren? Jaa, visste jag de vore jag rik... Själv tror jag att man är kär när man har hittat någon som man står ut med trotts deras fel och brister och den personen står ut med mig. Ger mig det jag behöver utan att behöva fråga, inte sårar mig medvetet och sätter mig först. På samma sätt som jag gör med min partner.

Jag är säker på att min Älskling älskar mig, eftersom han fortfarande är kvar efter allt han får stå ut med, med mig. Alla mina vredes utbrott och humörsvägningar. Mina dåliga dagar då han inte ens får ta i mig eller komma i närheten av mig. Dom dagarna när han inte får prata med mig för att jag inte klarar av det.

Jag älskar honom på mitt sätt, det är vad jag tror iallafall. Jag håller på att lära mig vad känslor och ömhet är. Att kunna lita på någon annan än mig själv. Det är svårt för oss båda, vet inte vem som det är jobbigast för. Tror att han nog lider mest, då jag inte alltid kan säga att jag älskar honom. Men jag gör de på mitt sätt och han betyder allt för mig.

Han finns alltid där för mig och jag är dålig på att säga till honom hur mycket jag uppskattar honom för allt de han gör för mig. Ändå är han kvar, är de kärlek? Äkta kärlek?

Jag tror att de är de.

Peace, love and Älsklingen.

7k som fn.....

Har inte bloggat på ett tag, har varit så sjuk....Hostar så mycket och har ont i lungorna, ringde till läkaren och fick hostmedicin och slem lösande. Har feber till och från, my life sucks just nu hi hi.... Läkaren är orolig att det har satt sig i lungorna, vilket betyder att jag ev har början till lunginflamation....igen, suck. Men jag försöker att vara optimistisk. Är trött hela tiden och orkar inte gå ett steg utan att tappa andan.

Fick lämna in laptoppen jag köpte i onsdags, då touch paden slutade fungera. Hoppas jag får tillbaka den innan helgen.

Peace, love and 7k.