torsdag 14 augusti 2008

AJ.....

Jaa, min Älskling hade redan börjat tömma poolen så jag behövde inte göra de alls...Wohooooo!!! Så istället så for vi med pappas volvo som vi har lånat av han till mamma och pappa. Vi stannade en stund för att snacka lite. Då sa syrran att vi far ju snart hi hi. Ska till sthlm och ta finlands båten. Det ska bli jätte kul, längtar som fn. hi hi

På väg hem så tänkte jag överaska Älsklingen med att äta på Pitstopp, käkade en jättegod pizza som heter alcapulco, men jag skållade läppen. Då pizzan var alldeles för varm. AJ, har gode ont, kan man lugnt säga hi hi. Alltid är det nått aldrig är de ossit hi hi.

Peace, love and AJ.....

Måste nog tömma poolen iallafall.......

Suck, varför är det alltid lättare att sätta upp saker än att ta ned dom. Jaa, har kommit till den tiden när det är dags att tömma poolen. Det är de tråkigaste som jag gör varje år....hi hi. Men ibland måste man göra tråkiga saker hi hi.

Har gått hela dagen och gruvat för att börja med att tömma den, när jag skulle gå och börja.... Så naturligtvis så börjar de regna haha...Är ett uppe håll nu så kanske jag borde ta mig i kragen och göra de...eller......

Dezzan var förbi idag, hon e så jädra söt. Ska kanske gå ut med henne på lördag om de inte blir nått med The G.... Vi får se vad som händer. Ska iallafall grilla med grannarna imorgon, ska bli kul.

Peace, love and rain....

Förlåt Dezzan!!!

Steg upp tidigt i morse för att köra saaben till verkstan. Skyndade sedan oss hem för att hinna sova en stund, för Dezzan skulle komma och vi skulle hitta på nått, men så tänkte inte min kropp. Dezzan kom och jag steg upp och åt frukost. Sedan satte vi oss framför tvn och kollade lite och jag somnade.

Vaknade senare och såg att Dezzan hade farit, shit vad jag skämdes. Tur som är så är hon en bra kompis och förstod att jag var helt slut. Hade en dålig dag idag och jag har sovit mest hela dagen. Har känt mig helt slut och "borta" dom senaste dagarna. Men jag hade en tid hos M så jag kunde få prata av mig och det hjälpte massor hi hi.

Ska sova nu hi hi

Peace, Love and Dezzan.....