torsdag 12 februari 2009

En lång dag...

Sov hela natten...woohooo!!
For till jobbet och började min dag av tystnad, gick ganska bra i början av dagen, men sedan skulle jag coacha några och då var de svårt att skriva på ett papper. Så då bröt jag tystnade och förklarade.

Jag älskar att coacha, de är så kul och kunna hjälpa andra, och sedan se hur dom blir bättre. Att dom uppskattar den hjälp man ger. Det ger så mycket att se dom göra framsteg, inte för min skull, men att se dom bli glada, de gör så mycket.

Efter jobbet så for jag och Älsklingen till folksam och gjorde om våra försäkringar, och började med persionsparande, ska bli kul att se hur de går med de. Men jag känner mig positiv faktist.

Sen bar det av till dressman, Älsklingen behövde nya kläder, det var inte lika hemskt som jag trodde de skulle vara faktist. Han ville ha skjorter med färg, snacka om att jag blev förvånad, haha. Han kommer att bli jättefin, när han ska ha de på sig.

Efter de så for vi till pitstopp och käkade, for hem och skulle se på tv, men jag somnade, när vi skulle se simon och thomas, hoppas att han inte har tagit bort inspelningen så jag kan se de imorgon.

Nu ska jag sova, är ledig imorgon så jag ska ha sovmorgon. Nice....

Love, peace and fun...