onsdag 21 januari 2009

Det händer alltid mig...

För ca åtta år sedan föll jag ned för en trappa och skadade mitt vänstra knä, slog sönder mjukdelarna i knät. Helt plötsligt i dag så börjar mitt knä värka som fn och jag kan knappt gå på benet.
Arbetskamraterna började tjata på mig att ringa min läkare, men jag ansåg att det skulle gå över, senare under dagen så kände jag på mitt knä och insåg att detta måste nog kollas upp. Mitt knä hade svällt upp så att det var nästan dubbelt så stort. Så jag gav med mig och ringde till läkaren.

Jag ska äta ipren och gå på kryckor... Wohoo!!! NOT!!!!!

Jag bara hatar att gå på kryckor, de är omständigt och dom är bara ivägen. Sedan ville läkaren att jag skulle ringa en sjukgymnast, så de ska jag göra imorgon.

Nu när jag tänker på de så är de ganska roligt faktist, att de hände just nu menar jag. De är så typiskt mig, vi far till gbg på fredag...Need I say more???

Den stora frågan är...Varför började mitt knä värka just nu??? Måste ha med åldern att göra hi hi....

Love, peace and painkillers....

Morgonpigg???

Kan definitivt säga att jag inte är morgonpigg, känns som att hjärnan inte fungerar som den ska och humöret är inte på topp. Vill helst bara vända mig om i sängen och somna om. Men man kan ju liksom inte ringa in till jobbet och säga: Du jag kommer inte in på jobbet idag för jag är så trött, så jag tänker sova längre idag.

Det vore väl en hit! Undra hur länge jag hade kvar jobbet om jag gjorde det?? Men jag kan säga att jag är frestad. Sängen skriker mitt namn, kudden känns underbar och jag vill SOVA!!!

FN att man har ett samvete, annars hade jag legat i sängen nu istället för att sitta här och blogga.
Men å andra sidan så är jag ju konstig så detta passar nog bra.

Love, peace and sleep....

Tål inte mitt eget hus???

Måste bara få gnälla av mig, för jag håller på att bli sinnessjuk. Varje gång jag komme hem så blir jag täppt i näsan, doftljus är borttagna och katthår är bort rensat. Nått är de iallafall, men vad???

Älsklingen tror att det kan vara mögel, är de det så då lär de väl kosta, eller?? Kanske kan gå på försäkringen. Han tycker att vi ska ta hit en mögel hund, vi kanske borde göra de...

Love, peace and mögel???